Bezobrazluk na maksimum; Lancem i lokotom ogradio mjesto uz more za sebe i automobil!

Neki su se na dalmatinskim plažama toliko bahato udomaćili, pa vrlo često, već u ranim jutarnjim satima, možemo vidjeti kako su ostavljeni ručnici, šlape, ali i kojekakvi drugi “rekviziti” kojima pojedinci čuvaju svoje (materino možda? op.a) mjesto na plaži.

Iako se kroz medije već godinama provlači spomenuta tematika, a svi redom slažu se kako to nije ni legalno ni ljudski, danas smo svjedočili novoj razini bezobrazluka.

Dakle, u Šepurinama su nastale ove fotografije koje vam donosimo u nastavku…

Dakle, ako ne vjerujete svojim očima, dopustite da vam pojasnimo – neka je budala, evidentno, odlučila prvo mjesto do mora, sačuvati za sebe i svoj automobil. I to je učinio lancem i lokotom.

Može li bezobraznije i pokvarenije?

Nadamo se samo da je mjesto sačuvao samo za sebe a ne i za obitelj, jer se ovakvi pojedinci ne bi trebali množiti. Ili bi možda i trebali ali negdje tamo daleko od naših krajeva.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...