Chia puding koji jede Kim Kardashian postao hit! Imamo recept…

KIM Kardashian poznata je po dijeljenju savjeta o svojoj prehrani i fitness režimu na Instagramu. Njezin recept za chia puding počeo je kružiti po TikToku i malo je reći da je postao hit.

Recept je objavljen na profilu Healthfood i skupio je više od 813 tisuća lajkova, a video detaljno dokumentira proces izrade ovog ukusnog međuobroka.

Prvo dodajte dvije žlice chia sjemenki u malu staklenku. Ulijte pola šalice bademovog mlijeka i dodajte pola žlice meda pa dobro promiješajte. Chia puding ostavite u hladnjaku preko noći, a prije konzumacije dodajte narezane jagode ili banane te pokapajte još malo meda po vrhu, piše Index.

@healthfood Kim always coming up with the best recipes 💖😍 #viral #chiapudding #recipe #health ♬ original sound – Cafuné

Je li chia puding hranjiv?

Prema klinici Cleveland, chia puding je izvrstan način da ljudi dodaju zdrave masti svojoj prehrani. Chia sjemenke sadrže omega-3 masne kiseline i korisne su za zdravlje zglobova i srca. Također, kaže se da pomažu u pamćenju.

“Chia sjemenke bogate su kalijem, željezom i kalcijem. Chia puding najlakše je jelo koje možete napraviti jer osnovni recept ima samo dva sastojka – chia sjemenke i bilo koju vrstu mlijeka”, komentirala je dijetetičarka Gillian Culbertson.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...