Danijel Jusup potpisao na dvije godine i poručio : “Rečeno mi je da ne dajem izjave prije presice”

Danijel Jusup potpisao je ugovor s KK Zadrom na dvije godine! Time je udovoljeno želji trofejnog zadarskog trenera da ugovor bude na više od godinu dana. Spominje se kako bi u klub mogli doći Borna Kapusta, Filip Kraljević, Ivan Batur, Marko Ramljak i Australac Dominic Gilbert. Sigurno će sljedećih dana biti i još neko novo ime u bilježnici sportskog direktora Denisa Pleslića, koji će zajedno s Jusupom slagati roster prve momčadi.

Zadarska košarkaška javnost ima velika očekivanja od Jusupa, u njemu vide spasitelja trenutnog depresivnog stanja unutar kluba, i pored drastično smanjenog budžeta za sljedeću sezonu, navijači Zadra tražit će samo pobjede, što je i za očekivati. Poraze nitko ne voli. Danijel Jusup ima svojih simpatizera među navijačima, ali ima i onih koji mu i nisu baš naklonjeni. Sve to treba ostaviti po strani, svi bi se trebali držati za isti štap za dobrobit KK Zadar, te dati podršku jednom od najboljih trenera posljednjih godina koji je sjedio na vrućoj klupi KK Zadar. Trener je u Zadru hvaljen često kad ide sve u redu, ali poznato je i kako su se treneri znali mijenjati kao na pokretnoj traci, kad sve krene nizbrdo. Bit će sigurno uspona i padova sljedeće sezone, ali strpljenje će biti potrebno. Od Zadrana se očekuje da podrže Danijela Jusupa, Denisa Pleslića i Upravu kluba.
Kontaktirali smo Jusupa da se oglasi, tek nam je kratko rekao :
– Rečeno mi je da ne dajem nikakve izjave prije presice.
Podržimo, dakle, Jusupa, kojeg očekuje sve samo ne lagan posao u klubu, svjestan je toga i Jusup, koji šesti put u svojoj karijeri dolazi u klub koji ima najbolje navijače u državi, navijači koji će pohvaliti kad treba, ali i kritizirati kad vide da ne valja. Zašto? Jer zadarski navijači kuže košarku bolje od svih.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...