Dobra fora FB KK Zadar! Dakle, imamo “Kalinića”. Još da se odnekud stvori i košarkaški “Livaja”…

Nije zimski mercato, nije u pitanju ni Nikola Kalinić, niti su nas glasom raspjevali Sanja Erceg i Alen Nižetić, al’ pomalo je podsjećalo na poznati video kojim je Hajduk najavio i predstavio transfer popularnog napadača iz Verone u Split, s jedne na drugu obalu Jadrana.

Dramatika na kvadrat.

Pola dana su se u četvrtak navijači i novinski uposlenici pitali, dogunđavali i došaptavali o čemu i kome se radi, što se i želi li se uopće i zašto nešto poručiti na društvenim mrežama.

Na Facebook stranici KK Zadar pojavila se kao objava silueta tajanstvenog lika…

Krenula su brzo nagađanja. Neke je podsjećalo na Mister Beana, druge na plesača iz Saturnusa, treći su “vidjeli” Zdravka Marića uvjereni kako je upravo u pitanju fantastičan prelazak ministra s Gornjeg grada pod krovove Jazina i Višnjika, razlog ekskluzivnog sinoćnjeg napuštanja Vladina broda.

Dio je njih, istina, otkrio kako sjena na grafici neodoljivo podsjeća na jednu karakterističnu pozu i fotku autorice Dragane Stjepanović na webu Lige ABA.

I onda… ta-na-na-na…

Umjesto siluete osvanuo je stvarni lik, na fotografiji u majici “Krešo se vraća kući”, kući se vratio trener, Danijel Jusup, poznato nam lice na klupi kluba.

Nešto se ipak mijenja, postaje zanimljivo, ne čini se monotono, barem što se tiče PR-a.

Da je išta…

Imamo, dakle, “Kalinića”, makar kao dobra fora. Još da se odnekud stvori i košarkaški “Livaja”…

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...