FOTO; Atraktivni Španjolac Dennis Cruz rasplesao tisuće posjetitelja Zadar Sunset Festivala

Vrhunska glazba, spektakularan pogled na Jadransko more i jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu obilježili su početak drugog izdanja Zadar Sunset Festivala. Pravu čaroliju ljetnih partija donio je jedan od najpoplarnijih španjolskih DJ-a Dennis Cruz koji je spektakularnim vatrometom i vrhunskom glazbom na zadarskom Pozdravu suncu otvorio prvu festivalsku večer i za plesni podij prikovao više od dvije tisuće posjetitelja.

„Zaista sam uživao u Zadru. Svježi latino i tribal zvukovi pomiješani s dubby ritmovima i groovy basom stvorili su odličnu energiju i pravo zajedničko party putovanje.“ – istaknuo je Dennis Cruz i naglasio koliko voli publiku u Hrvatskoj: „Volim hrvatski narod. Kad god sam nastupio ovdje, publika je uvijek imala toliko energije. Jako sam zahvalan za svu ljubav koju mi ​​pokazuju u Hrvatskoj i uvijek se rado vraćam.“ 

Atraktivni Španjolac obožava hrvatske otoke koje smatra jedinstvenima i izvrsnima za istraživanje te kad god uhvati vremena voli jedriti našom obalom, uživati u domaćoj hrani i opustiti se. Dok Dennis uživa u hrvatskom ljetu, na zadarskom Pozdravu suncu nastavlja se party čarolija.

Večeras, 31. srpnja posjetitelje će rasplesati britanski DJ i producent Pawsa koji će u Zadru bez sumnje opravdati reputaciju jednog od omiljenih izvođača u najpoznatijim klubovima diljem Europe. Od domaćih izvođača, večer će začiniti Ivan Mastermix i Mony.

Ponedjeljak, 1. kolovoza na Zadar Sunset Festivalu donosi nastup atraktivne nizozemke Cheline Manuhutu koja se nakon bavljenja manekenstvom profesionalno okrenula glazbi te postala redovna gošća u klubova kao što su Pacha Ibiza i Blue Marlin na Ibizi. Večer će začiniti i britanski umjetnik Eli Brown koji je u svojoj karijeri poharao Betaport te ga s razlogom nestrpljivo iščekujemo čuti. Uz Eli Browna, nastupit će i Aldo Morro te Yakka.

Posljednja festivalska večer očekuje nas u utorak 2. kolovoza, a svojim nastupima zatvorit će je jedan od najcijenjenijih izvođača underground glazbe, britanski DJ i producent Richy Ahmed. Večer će začiniti i Archie Hamilton te Groove Masters i Nick Jelly.

Uz središnji program na Pozdravu Suncu očekuju nas dodatni sadržaji kao što su službeni after partiji na više lokacija, beach sessionsi te boat party koji je na rasporedu 2. kolovoza od 14 do 18 sati.

Ovoljetno izdanje razveselit će vas i većom pozornicom s još boljom i kvalitetnijom produkcijom, spektaklarnim osvjetljenjem i ozvučenjem za vrhunski glazbeni doživljaj. Tu su i veći backstage, veći i luksuzniji VIP prostori za još veći broj gostiju, te food corner za osvježenje uz slasne zalogaje.

Ulaznice po cijenama od 225 kn za festivalsku te 375 kn za VIP ulaznicu možete kupiti u sustavu www.entrio.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...