Glazbena legenda se razvela nakon 33 godine braka?! Posljednji put je sa suprugom Emilijom viđen još 2019.

Srpski mediji pišu da je došao kraj braka Momčila Bajagića Bajage i njegove supruge Emilije, s kojom se vjenčao davne 1989.

Nakon 33 godine braka došao je kraj ljubavnoj idili pritajenog estradnog para. Srpski mediji pišu da su se razveli Momčilo Bajagić Bajaga i supruga Emilija.

Nisu često pozirali u javnosti

Navodno Bajaga i njegova supruga nisu već neko vrijeme u braku, piše Objektiv. Par je posljednji put viđen u javnosti 2019. godine, a tijekom godina rijetko su se zajedno pojavljivali u javnosti. Mnogi su mislili da je ipak riječ o njihovoj želji da zadrže privatni život u svoja četiri zida.

Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U autobusu sam je prvi put pitao bi li htjela izaći sa mnom u nedjelju, a ona je rekla da nedjeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je ‘ohladila’, jer tko ne izlazi nedjeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je glupo. Tek poslije nekoliko mjeseci smo prohodali, ispričao je jednom prilikom Bajaga.

Par se vjenčao 1989., a zajedno imaju sina Marka i kćer Anđelku, javio je Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...