GOLDEN VOICE ove subote u City Galleriji

Glazbeni studio LIBRETO u suradnji sa City Gallerijom poziva vas ovu subotu, 09. srpnja 2022. godine na veliki glazbeno-scenski događaj pod nazivom „GOLDEN VOICE“.

Ovaj pjevački festival natjecateljskog karaktera na kojemu će se u dvije zasebne kategorije (7-12 godina i 13-17 godina) tražiti i bogato nagrađivati najbolji mladi vokali iz Zadra i Zadarske županije sigurno će biti odlična zabava za subotnje poslijepodne! Natjecatelji će pred stručnim žirijem i brojnom publikom izvoditi poznate hitove iz domaćeg i stranog repertoara po izboru, a sve će to dodatno začiniti nastupi Dječjeg zbora LIBRETIĆI, pjevača solista GLAZBENOG STUDIJA LIBRETO, te Sportsko-plesnog kluba BELLUS u revijalnom dijelu programa uz dodatnu zabavu i neizbježne napuhance za najmlađe.

Dođite u što većem broju podržati mlade pjevačke nade i buduće zvijezde hrvatske glazbene scene, dobro zagrijte svoje dlanove, te se sjajno zabavite u ugodnoj i toploj atmosferi koju će vam prirediti brojni mali i mladi izvođači na otvorenoj sceni trga centra City Galleria!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...