Hana Huljić Grašo i Petar Grašo postali su roditelji djevojčice

Pjevačica Hana Huljić Grašo (31) danas je u Splitu rodila djevojčicu. Riječ je o prvom djetetu kojeg je dobila u braku s kolegom Petrom Grašom (46) za kojeg se udala u veljači ove godine. Malena je teška 3100 grama i dužine je 50 centimetara te su i mama i beba dobro.

Svoju ljubav su Hana i Petar u tajnosti držali do listopada prošle godine kada su prvi put snimljeni zajedno u šetnji centrom Zagreba, a ubrzo nakon toga Hana se i preselila kod Petra.

– Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću i to vjerojatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, dapače, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski “Meghan i Harry”. Meni je uvijek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a i Hana je slična osoba. Unatoč tome u potpuno smo suprotnim situacijama. Mediji su tu da pišu, mi smo tu da živimo i to je krug koji se neprestano vrti – iskreno nam je rekao Petar Grašo.

Vijest o dolasku prinove razveselila je baku i djeda Huljić i Tonči je rekao kako su stalno zazivali unuke. Želja im se sad i ostvarila.
Hana  i Petar svoje su sudbonosno da u crkvi svetog Dominika u Splitu. Mladenka je blistala u elegantnoj i glamuroznoj haljini modnog brenda Arileo, a Petar je odabrao klasično odijelo s leptir mašnom, dok je Hanina kuma Domenika Žuvela imala plavu kreaciju također s potpisom modnog brenda Arileo. U trenutku kada su izrekli da crkvom se prolomio veliki pljesak. Petar je  imao dva kuma na vjenčanju – prijatelje Dina Rađu i Tomaža Kavčiča.

– Nitko tko postaje roditelj ne bi smio imati strah, to je slatko iščekivanje. Dolazi nešto što je novo, novo biće, neki tvoj novi pečat, do kraja života, onaj najljepši. Ne bojim se – kazao je Petar prije dolaska prinove, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...