Hoće li se dogoditi preokret da pozivnicom HNK Zadar ipak uđe u 2. HL? Vučemilović Šimunović zagonetan: “Ostavite mi dva dana vremena!”

Prema još neslužbenim informacijama, 2.HL (treći rang) bi se trebala proširiti, a pozivnice bi mogli dobiti HNK Zadar, Karlovac i Crikvenica! Konačnu odluku bi trebao donijeti Izvršni odbor HNS-a.

Navodno, Inter Zaprešić nije ispunio obveze prema igračima i Savezu, i bio bi izbačen iz 1.HL (drugi rang) u četvrti rang hrvatskog nogometa, naravno, ako ne ispuni financijske obveze. U tom slučaju bi Croatia Zmijavci automatizmom ušla u 1.HL.

Ako Izvršni odbor tako odluči 2.HL bi u novoj sezoni brojala 18, umjesto 16 klubova, kako je bilo dogovoreno prije.

Prvi dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović Šimunović, kojeg smo kontaktirali, bio je i više nego zagonetan, te je kratko poručio.

Ha, ha. Nemojte me danas ništa pitati, ostavite mi dva dana vremena, makar do sutra, pa se javite…

Hoće li se ipak dogoditi preokret u kojem će HNK Zadar ipak igrati viši rang, odnosno 2.HL, ostaje za vidjeti. Vučemilović Šimunović nije još potvrdio, ali niti demantirao takvu mogućnost. Njegov smijeh previše je zagonetan…


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...