I jutros gužve na cestama, evo gdje su najveće kolone

Usporeno u koloni vozi se na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, promet se usporava između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina te odmorišta Draganić i čvora Karlovac u smjeru Dubrovnika, javio je Hrvatski autoklub (HAK).

Vozi se usporeno u koloni:

  • na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče kolona je između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika, prometna je nesreća na 4. km u smjeru Dubrovnika;
  • na zagrebačkoj obilaznici (A3) kolona je od čvora Jankomir prema naplati Lučko (A1), a usporava se i prije čvora Velika Kosnica prema naplati Lučko;
  • na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona je kod čvora Zaprešić i prije čvora Jankomir (A3) u smjeru naplate Lučko;
  • na autocesti A4 Goričan-Zagreb kolona je između čvorova Popovec i Ivanja Reka u smjeru Zagreba oko 6 km;
  • na državnoj cesti DC1 kolona je od Pojatnog prema Zaprešiću.

Pojačan promet prema moru

Jak vjetar puše i na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između prolaza Vučipolje i vijadukta Božići te se vozi uz ograničenje brzine 40 km/h.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora, osobito na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Bosiljevo II, A3 Bregana-Lipovac, zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera Jankomira prema naplati Lučko, gradskim prometnicama i nekim graničnim prijelazima. Povremeni zastoji su na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Zbog povećane gustoće prometa moguća su duža čekanja u trajektnim lukama i pristaništima.

Danas će trajekt na liniji Molat – Zverinac – Sestrunj – Rivanj – Zadar (Gaženica) isploviti iz luke Molat u 18:30 umjesto u 17 sati.

Od 18. do 31. srpnja zbog radova za sav promet bit će zatvoren granični prijelaz Jasenovac-Gradina zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta u BiH od Draksenića do Donje Gradine (granica BiH i RH).

Na graničnom prijelazu Goričan u putničkom prometu čeka se pola sata na ulaz u zemlju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...