Karlović: “Rubeša se ponaša kao direktor kluba i provodi samovolju, zato je Enio i izašao iz Nadzornog odbora”

Gradskog vijećnika i člana Nadzornog odbora KK Zadar, Davora Karlovića upitali smo za stav oko iznenadnog izlaska Enija Meštovića iz nadzornog tijela kluba s Višnjika.

“Osobno smatram kako nije u redu da Enio u ovom trenutku istupa iz kluba, dok klubu treba sva moguća pomoć da se rješavaju problemi, zatvori financijska konstrukcija i pripremi nova sezona.

Mi smo pristupili u Nadzorni odbor svi zajedno kao gradski vijećnici, što je bio plod dogovora na gradskom vijeću, da bi sada Enio bez ikakve najave i bez sastanka Nadzornog odbora, samo tako, odlučio izaći iz Nadzornog odbora.

Zna se da klub u ovoj konstataciji snaga u vijeću ovisi o Eniu i da je zato bitno da je tu.

Smjene koje je inicirao ne rješavaju same po sebi ništa, a revizija na koju se poziva je tek naručena, a ne i napravljena.

Prema tome, njegov potez nema logike niti obrazloženja i mislim da se pravi razlog krije u neslaganju Enija i Rubeše koje je u zadnje vrijeme bilo itekako vidljivo.

Prije svega jer Rubeša provodi samovolju i ponaša se kao direktor kluba, alfa i omega, a ne kao nadzorni odbor kluba”, stoji u pisanom odgovoru Davora Karlovića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...