KK Zadar i službeno predstavio Jusupa i Pleslića; O planovima, bitkama i potezima govorili novi stari ljudi Kluba

Nekako već uobičajena situacija u Jazinama, uz nešto izmijenjene aktere. Ovaj put u glavnim ulogama Danijel Jusup, novi (stari) trener kluba te sportski direktor Denis Pleslić.

Uz njih javnosti su se obratili, sada već poslovično prisutan, Ante Rubeša ispred Nadzornog odbora te direktor kluba David Gunjević.

Situacija je sve samo ne bajna, a toga su svjesni i svi novi akteri ispred Kluba.

O navodnih 50 posto dobitnih utakmica s ovakvim budgetom Jusup ne želi ni razgovarati.

– Ako je tako, odmah vraćam ugovor, kazao je Jusup.

Novi trener izgledno je čvrsto stoji s obje noge na podu. Ne želi ni špekulirati o tome što bi bilo kad bi bilo, drži se samo činjenica. A one već neko vrijeme nikako ne idu u korist Kluba.

Plan je, kako kaže Jusup, izboriti goli opstanak u ABA ligi i koji trofej u Hrvatskoj. I to je već dovoljno teška misija s ovakvim proračunom. No nije nikako jedina. Podizanje razine rada s mladim igračima Jusup također naglašava kao iznimno bitnu za budućnost Kluba.

Sam Jusup svjestan je svih spaljenih mostova iz prošlosti. Kaže, mogao je biti pametniji, no kao i tada tako i sada radi isključivo u interesu Kluba.

Trener je, kada je riječ o Tomislavu Buljanu, oprečnog stava od direktora Pleslića, koji je ugovor s Buljanom već zaključio. No Jusup tvrdi kako i dalje postoji interes za njegov povratak.

O ciljevima je govorio direktor Pleslić, i to samo u futuru. Konkurentan seniorski roster, ostanak u ABA ligi, domaće prvenstvo, kup… samo su neki od zanimljivih ciljeva i titula oko kojih se sadašnji sastav na čelu s novim kormilarima treba dobrano potruditi.

Ako je za uspjeh, po onoj narodnoj, potrebna treća sreća, Jusup koji se po šesti put vraća na trenersko mjesto KK Zadra, mora biti dobra zlatna ribica. Štoviše, duplo bolja, ako je vjerovati narodu.

No baš kao i želje u futuru, u istom vremenskom licu ostaju odgovori o budućim uspjesima i potezima nove, polu-stare garniture KK Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...