Konobar otkrio što je Kim Kardashian jela u restoranu za 3000 kuna, a ostavila mu je i izdašnu napojnicu

Kim Kardashian (41) na vikend je odlučila otići s dečkom Petom Davidsonom (28) u Port Douglas u Australiji gdje Pete snima svoj novi film ‘Wizards’.

Tijekom vikenda svratili su u jedan talijanski restoran u Cairnsu, u Queenslandu, a konobar koji ih je poslužio pohvalio se slavnim gostima na svom Instagramu.

Fotografirao je njihov pozamašan račun, a količine su bile ogromne. Uz to mu je ostavila i izdašnu napojnicu.

– Uzeo sam narudžbu od Kim K danas na poslu. Hvala na velikoj napojnici Kim Kardashian – napisao je uz fotografiju sebe ispred restorana u kojem radi, Piccolo Cucina.

Konobar je potom podijelio i račun od ukupno 576 australskih dolara, odnosno nešto manje od 3000 kuna. – Upravo sam završio s poslom i vidim da očito imam ogroman broj Kiminih obožavatelja. Evo njenog računa – objavio je konobar kasnije. Uz to se našalio i kako je dobra njezina dijeta, prenosi Večernji list.

Na računu je vidljivo da su jeli četiri Caprese salate, tri od rukole, dvije pizze Margherite, jedna s četiri vrste sira, lignje, dva riblja jela, fettuccine carbonara, njoki sa sirom, lazanje, teletina scaloppini, a tu je bila i pizza s Nutellom.

Kako su pisali strani mediji, Kim je tamo stigla u subotu, a odsjela je u luksuznom hotelu Sheraton Mirage u Port Douglasu, koji je smješten otprilike sat vremena od Cairnsa gdje se nalazi restoran. U Australiju je stigla privatnim avionom, a do restorana je stigla automobilom.

Izvor blizak Kim rekao je kako je njezin posjet trebao biti tajan.

– Došla je samo da provede vrijeme s Peteom i ne planira izlaziti iz hotela. Ne želi da je se smeta. Ako naiđete na nju vrlo će rado pozdraviti, ali definitivno ne želi da je se fotografira na ovom putovanju – rekao je izvor za Daily Mail Australija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...