Lauc: “Tražiti mjere u 2022. je jednostavno zločin”

Prof. dr. Gordan Lauc ponovo se osvrnuo na zahtjeve za uvođenjem mjera zbog širenja Covida.

On smatra da su mjere u 2022. godini jednostavno – zločin.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

“Kad bismo bili velikodušni možda bismo mogli opravdati razne zahtjeve za strogim mjerama iz jeseni 2020., jer tada doista nije bilo čvrstih dokaza o potencijalnim koristima i štetama raznih „mjera“ za suzbijanje pandemije.

Zahtjevi za strogim mjerama u jesen 2021. godine bili su motivirani isključivo lobiranjem industrije pandemije. Tada smo već znali da „mjere“ nemaju gotovo nikakav učinak na širenje virusa.

Zahtjevi za raznim „mjerama“ sada su naprosto zločin, jer osim što znamo da nemaju gotovo nikakav učinak na širenje pandemije, imamo i jasne dokaze da uzrokuju kataklizmičku štetu na brojnim drugim područjima. Primjerice čak i u Australiji su novine počele pisati o posljedicama njihovog sumanutog odgovora na ovaj virus. Postali su doslovno izluđena nacija, a mladi su najviše nastradali…”, navodi Lauc.

Uz status je podijelio tekst iz “The agea” naslovljen: ‘Šokantno i zbunjujuće’: “Popis stanovništva otkriva danak COVID-a na mentalno zdravlje”

Prva tranša popisnih podataka objavljena u utorak daje pregled zdravstvenog stanja u Australiji, otkrivajući da je jedan od pet Australaca u dobi od 16 do 34 godine izvijestio o “visokoj ili vrlo visokoj razini psihičkog stresa”. To je više nego dvostruko više od onih u dobi od 65 do 85 godina od 9 posto, navodi se u članku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...