Lijepa supruga Dominika Livakovića zablistala u ludo dobroj haljini

Helena Matić, supruga Dominika Livakovića, vratara Dinama i hrvatske reprezentacije s kojim mjesecom zakašnjenja na Instagramu je odlučila objaviti nekoliko prizora sa svoje raskošne zabave povodom rođendana

Helena Matić na kojoj je nosila ultrakratku dizajnersku haljinu s predimenzioniranom mašnom modnog brenda Rotate Birger Christensen danskih influencerica Thore Valdimars i Jeanette Friis Madsen, a uz nju je nosila Dior cipele.

Sudeći prema fotografijama, na veselici je prevladavala bijela boja i raskošne dekoracije kao i torta ‘na kat’ ukrašena zlatnim detaljima i prskalicama. Njezina udaja za Dominika Livakovića sredinom lipnja u katedrali sv. Stošije u Zadru, privukla je veliko zanimanje javnosti.

Vitka brineta istančanog modnog stila, za svoj veliki dan odabrala je svilenu vjenčanicu jednostavnog kroja koji prati figuru, a koju je davnih 90-ih proslavila ikona stila Carolyn Bessette Kennedy. Nakon zavjeta vjenčanje su proslavili u otmjenom Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, a pjevali su im Petar Grašo i Saša Matić.

Podsjetimo, Helena je veliku pozornost javnosti i medija privukla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine, kada su je mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle jer izgledom neodoljivo podsjeća na vojvotkinju od Sussexa, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...