Ljerka Ćosić uručila priznanja mladim košarkašima, prvim polaznicima kampa Krešimira Ćosića; u kolovozu domaćin kampa – KK Zadar

Više od sedamdeset djece i mladih uspješno je završilo prve košarkaške kampove Krešimira Ćosića u Pazinu i Zagrebu. Košarkašima je priznanja uručila Ljerka čosić, supruga jedne od najvećih legendi košarke Krešimira Ćosića.

“Čast mi je danas biti ovdje s vama u Pazinu. Zahvaljujem gospodinu Ćusu iz košarkaškog kluba Pazin te gospodinu Tomislavu Zebiću iz košarkaškog kluba Cedevita junior na odličnoj organizaciji kampa. Djeca su jako zadovoljna i sretna da su mogli biti sedam dana u ovakvom programu. Želja nam je da ovi kampovi postanu tradicija, ne samo u Pazinu i Zagrebu već i diljem Hrvatske. Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji ovog kampa  i svima koji su omogućili da se kamp održi.” – izjavila je Ljerka Ćosić.

U sedam dana trajanja kampa djeca su naučila osnove košarke, o povijesti košarke, zdravoj prehrani, sportskoj psihologiji, fair playu i drugom. Svi polaznici su dobili majice, knjižice i na kraju diplome.

“Dojmovi samih polaznika kampa i roditelja bili su izvanredni. Djeca tijekom treninga nisu osjećala umor od uzbuđenja te su na kraju dana izjavili da bi ovdje bili do navečer. Posebno je bilo oduševljavajuće nakon završnog dana, djeca su s tugom prihvatila da je kamp gotov, ali su pokazali veliku želju da se kamp ponovi ako je moguće s dužim brojem dana. U klubu smo svi izuzetno zadovoljni s konceptom kampa i sa svim ostalim aktivnostima koje su popratile kamp, pogotovo radionice. Želja u klubu nam je da svakako druge godine budemo organizatori kampa i da svojim sudjelovanjem damo doprinos hrvatskoj košarci i pokojnom Krešimiru Ćosiću koji je udario čvrste temelje i čijim putem trebamo svi zajedno ići. To je jedini način da hrvatska košarka izađe iz problema u kojima se nalazi sada.” – izjavio je Damir Ćusa.

Kampovi su besplatni za sve polaznike. Idući je na rasporedu kamp u Krešinom rodnom Zadru u terminu od 22. do 26. kolovoza, a organizira se u suradnji s KK ZADAR. Djecu se za kamp može prijaviti na: https://www.kresimircosic.com/hr/kamp-2022/kosarkaski-kamp-kresimir-cosic/

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...