Lovre Bašić u pregovorima s KK Zadar. Bašić: “Puno sam ozbiljniji nego prije!“

Lovre Bašić (27 god.,190 cm.), svojevremeno je bio velika nada zadarske košarke, u kuloarima se spominje kako je i on jedan od igrača s kojima KK Zadar pregovara, te kako bi opet mogao zaigrati u plavo-bijelom dresu.

KK Zadar ubrzanim ritmom pokušava riješiti roster pred novu sezonu. Lovre, očito nema ništa protiv da opet zaigra pred zadarskim navijačima, ali, uvijek postoji ali…

Lovre, postoji li želja da ponovno zaigraš za KK Zadar?

– Klub je imao razgovore s mojim agentom, ako se dogovorimo, nije isključeno da ponovno zaigram za KK Zadar! Neću ići glavom bez obzira, s obzirom da imam i drugih ponuda, vidjet ću što je najbolje za mene.

Imaš li ponuda i od drugih klubova?

– Imam, i od hrvatskih, ali i od stranih klubova, tako da ću dobro razmisliti. Još jednom kažem, vidjet ću što je najbolje za mene!

Lovre Bašić nekad i sad, jesi li ozbiljniji?

– Puno sam ozbiljniji, valjda to dolazi s godinama.

Tvoje mišljenje o treneru Danijelu Jusupu?

– Svakako dobar trener, mislim da bih se bez problema uklopio u njegov način rada na treninzima, nemam ja problema s time.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...