Marko Jordan pred odlaskom iz HNK Zadar; Jordan: “Sramota od HNS-a, neki klubovi nisu zaslužili licencu!”

Napadač HNK Zadar, 32-godišnji Marko Jordan u prošloj je sezoni 3. HNL-jug bio jedan od najboljih igrača kluba sa Stanova, ali istekao mu je polugodišnji ugovor i slobodan je igrač!

Podsjetimo, Zadrani su prošlu sezonu završili na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice, prema posljednjim informacijama koje smo dobili, sljedeće sezone HNK Zadar će ipak igrati četvrti rang hrvatskog nogometa.

Neće, dakle, neće biti ništa od 2. NL (treći rang), jedino ako opet dođe do nekog magičnog preokreta od strane Izvršnog odbora HNS-a, u korist HNK Zadar!

Marko Jordan se trenutno odmara u svom Ražancu, a onda će kroz nekoliko dana odlučiti, ostaje li, ili i on napušta HNK Zadar.

Marko, ugovor s klubom ti je istekao, što dalje?

– Da, ugovor mi je istekao, što će biti dalje, neznam. Pričao sam s ljudima iz kluba, rekao sam im da ću razmisliti. Moram kazati kako imam ponuda i od drugih klubova, ali najsretniji bih bio kad bi ostao i dalje u Stanovima! Za par dana ću donijeti konačnu odluku, sve ovisi hoćemo li se uspjeti dogovoriti.

HNK Zadar kako sad stvari stoje, će ipak igrati četvrti rang hrvatskog nogometa?

– Žao mi je zbog toga, sramota je kako je HNS odlučio o tome tko je sve dobio licencu, neki klubovi su je dobili, realno govoreći, licencu nisu zaslužili! Opet moramo igrati tu najnižu ligu, baš sam se razočarao.

Pred klubom je dug put, rekli bi kao “put oko svijeta”, kako bi se jednom opet vratio u 1.HNL, navijači će se morati načekati?

– Istina, bit će dugačak put povratka u 1.HNL, što reći, treba igrati godinu za godinu, tko zna kad ćemo se vratiti opet u prvoligaško društvo, tko zna…

Dosta igrača je već napustilo klub?

– Trebalo ih je sve zadržati! Poznajem moje suigrače iz prošle sezone, oni koji su ostali. Ove mlađe ne poznajem…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...