Muškarac koji je sinoć ubio oca i pokušao majku, još je ranije je najavio svoj krvavi pohod!?

Kako se otkrivaju detalji sinoćnjeg stravičnog događaja u Selinama, tako u javnost počinju stizati skoro jednako strašne informacije kao i sam čin ubojstva.

Naime, kako Antena Zadar doznaje od sugovornika (podaci poznati redakciji), počinitelj je još radnije na jednoj društvenoj mreži komentirao kako će “doci Bog po njih”.

Komentar je, kako neslužbeno doznajemo, ostavljen u neposredno vrijeme prije ili nakon samog čina napada.

Kako nam nije dostupna cijela korespondencija ovog razgovora, teško je zaključiti što je počinitelja natjeralo na ovakav komentar a kasnije i gnjusno djelo ubojstva vlastitog oca i pokušaj ubojstva vlastite majke.

No, prema svemu, ovo nije bio prvi napad kojeg je akter sinoćnjeg događaja počinio.

I ranije je hladnim oružjem, točnije vadičepom, napao nekolicinu muških osoba, neslužbeno se doznaje. Nadalje, isti je već ranije u društvu govorio kako će “oca ohladiti”, a poznato je kako je otac u nekoliko navrata od sina primio i batine.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...