Nova “epizoda” Ave Karabatić; Navodno se valjala pijana po podu, galamila i uznemiravala goste hotela

Na oglasnoj ploči splitskog Prekršajnog suda opet se našlo poznato ime, Ava Karabatić osuđena je na novčanu kaznu od 750 kuna zbog remećenja javnog reda i mira.

Starleta Ava Karabatić očito ne misli stati sa svojim javnim ispadima, tako je u nalogu Prekršajnog suda pisalo da je Splićanka proglašena krivom jer je 29. prosinca 2021. oko 21 sat u Splitu u hotelu na Žnjanu u alkoholiziranom stanju narušavala javni red i mir “na naročito drzak i nepristojan način iskazujući upornost u činjenju prekršaja”.

Morali su je privesti

Ava Karabatić je navodno vikala i galamila te nerazgovijetno kričala i valjala se po podu, čime je uznemirila goste i osoblje hotela, prenosi 24sata. Međutim, nakon policijskog postupanja nastavila je s remećenjem javnog reda i mira, zbog čega su je policijski službenici morali privesti i odvesti u postaju.

Naime, Ava je dužna u roku od 30 dana od pravomoćnosti prekršajnog naloga platiti izrečenu novčanu kaznu. Ako u roku od 30 dana uplati dvije trećine izrečene novčane kazne, smatrat će se da je novčana kazna u cijelosti plaćena. Starleta je uz to dužna na ime troškova prekršajnog postupka platiti iznos od 100 kuna, u roku od 30 dana po pravomoćnosti prekršajnog naloga, inače će se u protivnom isti naplatiti prisilno.

Nije joj prvi put

Podsjetimo, Ava Karabatić je prije dva mjeseca osuđena na novčanu kaznu od 748 kuna zbog remećenja javnog reda i mira. Konkretno, radi se o vici prema policajcima u pijanom stanju zbog koje je Općinski prekršajni sud u Splitu izdao prekršajni nalog sa spomenutom kaznom.

Tada je u nalogu stajalo da je 18. veljače 2021. u 14.40 na stubištu stambene zgrade na Plokitama u vidno alkoholiziranom stanju Ava remetila javni red i mir tako što je u prisutnosti policijskih službenika vikala i galamila: “Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokratovu zakletvu”. Naime, starleta se nije zaustavila niti nakon izdanih upozorenja i naredbi policajaca.

Svojom vikom i galamom kod policajaca, ali i drugih stanara izazvala je osjećaj nelagode, utvrdio je sud. Na kraju su policajci uhitili Avu i odveli je u prostorije Druge policijske postaje gdje je zadržana do 1.25 sati idućeg jutra. Upravo zato joj je kazna umanjena za 600 kuna jer se računa da je bila uhićena dva dana. Tako je Ava platila samo 148 kuna, prenosi Net.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...