Nova hit predstava Teatra Gavran – “Glasnogovornik”, sutra na 28. Zadarskom kazališnom ljetu

Sutra u Lapidariju Narodnog muzeja Zadar u 21: 30 sati ne propustite pogledati najnoviju predstavu Teatra Gavran – “Glasnogovornik”.

Doznajte što je smiješno u ovoj “tužnoj” političkoj priči! Igraju Vinko Kraljević i Zoran Pribičević.

Požurite po svoju ulaznicu kako ne biste propustili ovu sjajnu predstavu Mire Gavrana u režiji Mladene Gavran.

Glasnogovornik je predstava nešto drugačijeg pristupa od prethodnih  Gavranovih djela. Oštrija je, aktualna i kao da poziva svaku političku opciju da je pogleda, a potencijalno se u njoj i prepozna. Drama je puna neočekivanih obrata te je duboko uronjena u našu stvarnost.

Stari i iskusni politički lisac postaje mentor i zaštitnik mladiću koji tek ulazi u svijet politike, uvodeći ga u složeni svijet spletki i manipulacija te mu postepeno razotkriva svoje životne principe. Mladić koji se tek počeo uspinjati na hijerarhiji moći, razotkrit će na kraju svoje motive za bavljenje poslom koji je često na zlu glasu.

Sukob dvojice različitih karaktera je neizbježan.

Ulaznice po cijeni od 70,00 kuna možete kupiti online na sustavu Eventim.hr, na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati, te 1 sat prije početka predstave na ulazu u Lapidarij Narodnog muzeja Zadar.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...