Od ponedjeljka redukcija vode u Preku; Načelnik Brižić najavio gdje će prvo ugasiti vodu…

Nakon subotnjih problema u opskrbi vodom na Ugljanu, isti će se, evidentno nastaviti.

Tako su iz Vodovoda obavijestili, zbog veće dnevne potroške vode od količine koja pristiže s kopna u sustav otočne vodospreme, u narednim će se danima uvesti regulacija vodoopskrbe.

Sukladno tome, iz Općine Preko stiže odgovor o privremenom zatvaranju vode u tuševima na plažama na području ove općine.

Budući da je trenutačno u cijeloj Zadarskoj županiji otežana distribucija vode u vodoopskrbnom sustavu, zatvaranjem vode na tuševima na plažama želimo dati primjer racionalizacije u javnom sustavu te tako utjecati na svijest građana o racionalnoj potrošnji vode i u vlastitim domaćinstvima kako bismo zajedno doprinijeli boljoj vodoopskrbi na cijelom području naše općine, poručuje općinski načelnik Jure Brižić a prenosi portal Naši školji.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...