Pero Zrilić ide u rat, želi postati novi sportski direktor HNK Zadar i poručuje: “Izbjegao sam likvidaciju na Kolovarama!”

Pero Zrilić, 60-godišnji bivši igrač NK Zadar, klupska legenda, kreće u rat s HNK Zadrom! Zrilić je jedan od najboljih igrača u klupskoj povijesti, mnogi ga izbjegavaju, jer nema dlake na jeziku, ali govori iskreno i iz srca, ne plašeći se nikog, iako je, kako nam je rekao, na Kolovarama umalo izbjegao likvidaciju.

Pero svim silama nastoji ući u HNK Zadar na mjesto sportskog direktora, a našao se i s gradonačelnikom Zadra Brankom Dukićem, najavio je rat u namjeri da uđe u HNK Zadar.

O čemu ste razgovarali? 

Neku večer sam se s Dukićem našao na piću, neformalno smo pričali, očekujem njegov službeni poziv. Dukiću sam na piću iznio neke svoje ideje, rekao sam mu kako u HNK Zadar puno toga treba promijeniti i izvaditi korijenje, gradonačelnik razumije puno stvari što sam mu kazao. Dukiću sam dao do znanja da želim ući u klub na mjesto sportskog direktora, ali ovi što vode HNK Zadar vode ga u stilu ” psi laju karavane prolaze”! Inače, Dukić i ja smo dugogodišnji prijatelji, mogu vam reći, kako je naš gradonačelnik bio i jako dobar nogometaš igravši za NK Bagat.

Ne odustaješ od namjere da postaneš novi sportski direktor HNK Zadar?

Nikako ne odustajem! Postat ću sportski direktor HNK Zadar, i to sigurno! Ako me Dukić ne pozove na razgovor, počet ću rušiti vlast, dakle, politički ću se angažirati i krenuti u bitku za srušiti vlast. Nisu u pitanju nikakve stranke, već o udbaškoj stoki! Ta udbaška stoka raspoređena je u svim političkim strankama. Poručujem svima, kako je Pero Zrilić zbog kluba sa Stanova spreman na rat, sve mi se čini kako će i biti rata!

Plašiš li se da te netko ne dočeka, da te fizički pokuša ukloniti?

Ja uvijek imam respekt prema mangupima i kriminalcima. Međutim, ovi što su sad ostali, to su obične varalice, takve ne smatram kriminalcima, već običnim moćnim varalicama, tako vam je u cijeloj Hrvatskoj.

Pojasni?

Prije manje od godinu sam imao jedan pokušaj likvidacije. Tad je čitavi Zadar brujio kako sam se na Kolovarama napio i pao na glavu, što nema veze s istinom. Onda mi je stradala kičma. kad sam bio na podu pogođen sam s kacavidom, i samo su me milimetri dijelili od katastrofe! Htjeli su me likvidirati ili poslati u invalidska kolica, poručujem im da im je..m udbašku mater! Točno znam koja je to stoka napravila, ali ne mogu javno govoriti jer nemam dokaza, te osobe koji su mi to napravili štiti vrh zadarske i zagrebačke udbaške policije, i zato sam nemoćan.

Što će ti biti prvi cilj kad postaneš sportski direktor HNK Zadar?

Očistiti ću ta sva korijenja i struje Ante Jurjevića i Rena Sinovčića koje su još prisutne u klubu! Svoj toj stoki koji su bili bliski Jurjeviću i Sinovčiću, a kojih još ima u klubu, treba zabraniti da uopće priđu Stanovima, eto, to će mi biti prvi cilj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...