Plenković i Kolinda u KK Zadru; Rubeša: “Klub vam je do sada bio sredstvo za postizanje političkih i kriminalnih ciljeva”

Predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar Ante Rubeša je na jučerašnjoj konferenciji za novinare, iz ladica press prostorije u dvorani Jazine izvadio dva dresa KK Zadar.

Jedan dres je s imenom Kolinda s brojem 1, dok je na drugom dresu s brojem 2, stajalo prezime Plenković.

Nije poznato tko je dao izraditi dresove, ali je Rubeša dodao, kako je upravo zbog ta dva pronađena dresa, i više nego jasno tko je vladao KK Zadrom proteklih godina!

Rubeša je još istaknuo, kako je konferenciju za novinare organizirao samoinicijativno, te da istragu u KK Zadar provodi sam, te da je ne provodi NO, na kraju je poslao znakovitu poruku.

Želim poslati poruku svima kojima je KK Zadar do sada značio kao sredstvo za postizanje ciljeva, bilo političkih ili kriminalnih. Znam što ste radili, znam što radite i što mislite da ćete napraviti. KK Zadar je košarkaški klub koji će prije ili kasnije opet zasjati na europskom košarkaškom nebu, ne zahvaljujući vama, već zahvaljujući Zadranima. Zadrani su ga stvorili, Zadrani će ga i vratiti tamo gdje mu je oduvijek i bilo mjesto, zaključio je Rubeša.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...