Policajci kazneno prijavili 52-godišnjaka kod kojeg su pronašli kokain i ‘bijelu praškastu tvar nepoznatog kemijskog sastava’

Policijski službenici Policijske uprave zadarske Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjom hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su jučer obavili pretragu doma i drugih prostorija na području Zadra, kojom prilikom su pronašli sveukupno oko 37,5 grama kokaina pakirano u više pojedinačnih pakiranja, oko 222 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava tzv. punila, te vagu i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.

Pronađena droga, vaga te novac su mu oduzeti, a zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv osumnjičenika je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava te je u zakonskom roku predanu u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...