Policija objavila detalje sudara s dvoje mrtvih na A1; Zaustavio auto u traci za pretjecanje, na njega naletio kombi

Policija je objavila detalje jučerašnje prometne nesreće na autocesti A1 u kojoj su poginule dvije osobe, a teško ozlijeđene još tri. Kako navode iz PU ličko senjske, do prometne nesreće je došlo u 13.52 sati na autocesti A1 u smjeru juga, kod mjesta Perušić.

Kombi zagrebačkih registarskih oznaka, koji je vozio 26-godišnjak, prednjim dijelom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila ogulinske registracijske oznake kojim je upravljao 68-godišnjak iz Ogulina. Policija dodaje da je njegov automobil u tom trenutku bio zaustavljen na traci za pretjecanje s postavljenim sigurnosnim trokutom.

Troje iz kombija teško ozlijeđeni

“Na mjestu događaja smrtno su stradali vozač osobnog automobila i 70-godišnja putnica u osobnom automobilu, dok su vozač kombija i dvojica putnika iz kombija teško ozlijeđeni i zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću”, dodaju iz policije.

Još jučer je objavljeno da je kombi vozilo koje je sudjelovalo u nesreći u vlasništvu zaštitarske tvrtke Sokol Marić, drugo vozilo bilo je osobni automobil marke Škoda. Vozač Škode se zaustavio u pretjecajnoj traci nakon što mu je, prema pisanju lokalnih medija, pukla guma. Policija ipak u svom priopćenju ovaj detalj ne potvrđuje, javlja Telegram.

Podsjetimo na ranije objavljeno…

A1 kod odmorišta Janjče; Teška prometna nesreća, dvoje mrtvih, troje teško ozlijeđenih. Autocesta zatvorena…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...