“Predator” se vraća u akcijskom trileru “Prey”, znamo i na kojoj plaformi će biti dostupan

Trideset i pet godina nakon prvog filma o vanzemaljskom čudovištu “Predatoru”, to je stvorenje ponovno u akciji u nadolazećem filmu “Prey”.

“Prey” koji je režirao Dan Trachtenberg, smješten je u 1719. kada se “Predator” spušta na Veliku sjevernu ravnicu u SAD-u, spreman za lov.

Najnoviji je to nastavak franšize koja je počela istoimenim filmom redatelja John McTiernan iz 1987. u kojem je glumio Arnold Schwarzenegger.

“Tehnički govoreći, taj film prethodi ostalima, ali nije priča o tome odakle Predator dolazi”, rekao je Trachtenberg na londonskoj premijeri.

Trachtenberg je film smjestio među indijanski narod Komanče i gotovo svi su glumci Indijanci.

“Mislio sam da bila velika stvar u prvi plan staviti Indijance, posebno Komanče koji su često degradirani na ulogu zlikovaca, a nikada heroja”, rekao je redatelj.

“Prey” će se 5. kolovoza početi prikazivati u SAD-u na platformi Hulu, a u Velikoj Britaniji na Disney+.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...