Prometna nesreća na A1, vozi se u koloni; HAK za danas najavio povećane gužve na autocestama

Od jutra je pojačan promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, ali i pojedinim dionicama autocesta budući da se ovaj vikend smatra jednim od udarnih u kontekstu turističkih dolazaka na Jadransku obalu.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju, javlja HAK, no od ranog jutra pojačan je promet posebno u smjeru mora i već se stvaraju gužve i kolone.

Zbog prometne nesreće, koja se dogodila između čvorova Jastrebarsko i Draganić u smjeru Dubrovnika, promet promet se odvija jednim trakom, javljaju nam s terena. Vozi se u koloni.

Također, zbog vozila u kvaru na 13. km između čvora Donja Zdenčina i naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 60 km/h.

Na autocesti A3 kolona vozila je u smjeru Srbije pred naplatom Lipovac duga oko 1 km, a pred graničnim prijelazom Bajakovo oko 3 km.

Na A7 povećana je gustoća prometa između čvorova Diračje i Orehovica u oba smjera, a vozilo je u kvaru u tunelu Trsat u smjeru mosta Krk. Vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine 40 km/h.

Pelješki most otvoren je za promet u oba smjera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...