Punica koja je rekla da će se baciti s Pelješkog mosta, ipak neće! “Uvjeti nisu ispunjeni”

U tijeku su pripreme za svečano otvaranje Pelješkog mosta koje počinje sutra (utorak) u 20:15, a u fokus javnosti ponovo su došli Joška Parmać i Daniel Džono, zet i punica iz Komarne.

Naime, prošle godine Daniel je izjavio da mu je jako drago što se Pelješki most završava jer je njegova punica rekla da će se baciti s njega. Sada su pred kamerama N1 televizije potvrdili da do toga ipak neće doći.

“Uvjeti nisu ispunjeni za moje bacanje s mosta. One godine kada je Ivo Sanader postavio kamen temeljac i rekao da se most gradi za 18 mjeseci, ja i moj kum smo se dogovorili da ćemo se baciti. Pošto se to nije ispunilo, uključila se Europa, izgradila most i zbog toga ništa od skoka, na žalost mog zeta Danijela”, ispričala je Joška.

“Ovaj most meni je trebao promijeniti život, a on ostaje isti. Uzdam se u dragog Boga”, nadovezao se Daniel.

Podsjećamo, Index je prošle godine u Komarni pronašao punicu, gospođu Jošku Parmać Jerković.

“Ja sam to zaista rekla. Kada smo se u Komarnu preselili iz Metkovića, dolazio je Sanader i polagao kamen temeljac, a onda se još nekoliko puta ‘počinjalo graditi’. Međutim, kada bi se slikanje završilo, sve bi prestalo. Moj kum i ja smo sjedili na plaži i ja sam rekla da ću se, ako taj most ikad bude završen, popeti gore, popiti čaj i skočiti”, rekla je tada za Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...