Rađa ne staje, opet spominje Zadar i navijače: “Uvijek se busaju s onim ‘Bog je stvorija čovika, a Zadar košarku’, ali samo tko je posve čist može napadati”

Zamjerili su navijači Zadra Dinu Rađi riječi koje je uputio preko našeg portala.

“Ti navijači Zadra, jesu li se ikad pogledali u ogledalo i zapitali, kojeg je to igrača svjetskog kalibra nakon Arijana Komazeca KK Zadar izbacio? I da takvi navijači traže moju ostavku, takvi navijači uopće nemaju pravo glasa! Kad bi se slušalo navijače, gdje bi mi došli?”, izjava je koja je potakla i Upravu kluba da putem službenog priopćenja stane u obranu svoje podrške s tribina.

Tenzije još nisu splasnule, a Dino Rađa u novom intervjuu za Index ponovno se vraća na istu tematiku.

Najprije je odgovorio kako komentira poraz od Finske.

“Što se dogodilo? Da je netko namjerno išao izgubiti utakmicu, na onakav način ne bi uspio. Stvarno nemam što prigovoriti momcima, dali su sve od sebe, ali kad promašiš 13 slobodnih bacanja, od toga sedam od osam u zadnjoj minuti, kako možeš dobiti bilo koga?”, kazao je.

Potom se opet nadovezao na Zadar i njegove navijače.

“Sad su se javili navijači Zadra i traže moju ostavku, kako mi je to prenio zadarski novinar. Kojeg je to vrhunskog igrača Zadar izbacio nakon Komazeca?

Ok, Popović i Banić su dobri igrači ali nisu oni koji rade razliku na naj višem nivou. Uvijek se busaju s onim ”Bog je stvorija čovika, a Zadar košarku.” Pitam ih još jednom, kojeg je to igrača svjetskog kalibra i nositelja reprezentacije Zadar stvorio u posljednjih 30 godina?

Obratite se prvo upravi svog kluba pa tek onda savezu. Zadar obožavam, u tom sam klubu proveo neke od najljepših trenutaka u karijeri, ali najvažnije je da se svatko pogleda u ogledalo pa tek onda, ako je posve čist, neka napada, izjavio je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...