Roko Prkačin o dolasku u KK Zadar: “Ako dobijem nemoralnu ponudu kluba, razmislit ću!”

KK Zadar tek će slagati roster za novu sezonu, sportski direktor Denis Pleslić će zajedno s novim trenerom, za kojeg se još uvijek ne zna tko će biti, sastavljati igračku križaljku. Novi direktor kluba još nije poznat, na javni poziv ipak se prijavio i David Gunjević, a kako doznajemo, pristigle su još dvije ponude, do kraja tjedna će biti poznato tko je novi direktor KK Zadar.

Kad je o igračima riječ, jedan od onih koji bi se vrlo dobro uklopio u prvu momčad Zadra je mladi 19-godišnji hrvatski reprezentativac Roko Prkačin (206 cm.), koji je još uvijek u Ciboni. Nikad se ne zna, vjernost Prkačina prema Ciboni mogla bi i puknuti, jer dosta igrača tog kluba već su ga napustili.

Roko se najprije osvrnuo na sramotu reprezentacije Hrvatske i ispadanje iz kvalifikacija za SP, ali je imao i poruku zadarskim navijačima.

Hrvatska je sramotno ispala iz kvalifikacija za SP?

Teško je bilo što pametnog reći, možemo samo kriviti sami sebe, svi zajedno, cijela ekipa i to je to.

Igrač si Cibone, klub su već napustili Branković i Nakić, kad bi te KK Zadar zvao bi li došao?

Za sad sam još u Ciboni, ali tko zna gdje te život nosi…

Kad bi dobio nemoralnu ponudu od KK Zadar, što onda?

Trenutno ne mogu doći jer sam igrač Cibone. Nemoralna ponuda Zadra? Vjerojatno bi razmislio, ali ne znam koji bi bio moj odgovor.

Poruka navijačima Zadra?

Kapa dolje svim zadarskim navijačima, napravili su odličnu atmosferu na utakmicama finala PH, svaka im čast što su došli na zadnju utakmicu u Zagreb!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...