Slovenka Kaja objavila video s kćeri koju je dobila sa Šimom Vrsaljkom, pogledajte ga…

SLlovenska manekenka Kaja Vidmar objavila je na svom Instagram profilu video s četveromjesečnom kćerkicom Viktorijom, koju je dobila s hrvatskim nogometašem Šimom Vrsaljkom.

Na snimci se može vidjeti kako se Kaja i Viktorija maze i igraju ležeći jedna pored druge u krevetu, a manekenka je uz video priložila i simboličnu pjesmu naziva New Soul.

Vrsaljko je nedavno također podijelio fotku s kćeri, a u krilu je držao nju i sina Brunu, kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Mateom.

Da je Vrsaljko u vezi s Kajom potvrđeno je tek krajem prošlog mjeseca, kada je Kaja objavila crtež s likovima koji nevjerojatno sliče njoj i Vrsaljku te drže bebu u naručju.

“Moje sve”, napisala je u opis i stavila emotikon srca. Zatim je objavila i prvu fotografiju sa Šimom, na kojoj je par nasmiješen pozirao na jahti ležeći na palubi. Prije toga Kaja Vidmar objavila je fotke na kojima su se našle i Šimina mama Branka i Zadranka Meri Rašin te je otkrila da zajedno jedre.

Na društvenim mrežama u posljednje se vrijeme šuška i da se par vjenčao jer se na najnovijim fotografijama može vidjeti da oboje nose prstenje na rukama.

Nije poznato kada su se Šime i Matea razveli, a šuškanja o njihovom prekidu počela su kada je on u lipnju prošle godine s Instagrama obrisao sve zajedničke fotografije te više nije nosio vjenčani prsten, javlja Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...