Stručnjak savjetuje: Omekšivač za odjeću nikako nemojte upotrebljavati ljeti, evo i zašto

Savjetuje da za posteljinu i pidžamu odaberete deterdžent za osjetljivu kožu kako biste izbjegli iritaciju, a najbolje bi bilo i da nema miris.

Mnogi se odlučuju na ulaganje u posteljinu od svile misleći kako je bolje spavati na takvom materijalu kada krenu visoke temperature, ali Deyan tvrdi da je svila najgori materijal za ljeto i da takve pidžame i pokrivače čuvate za zimu. “Iako je odličan materijal za one koji su alergični na perje i grinje, također ne može upiti vlagu. Čuvajte to za zimu.”

Savjetuje da za posteljinu i pidžamu odaberete deterdžent za osjetljivu kožu kako biste izbjegli iritaciju, a najbolje bi bilo i da nema miris, piše Večernji.

Mnogi se odlučuju na ulaganje u posteljinu od svile misleći kako je bolje spavati na takvom materijalu kada krenu visoke temperature, ali Deyan tvrdi da je svila najgori materijal za ljeto i da takve pidžame i pokrivače čuvate za zimu. “Iako je odličan materijal za one koji su alergični na perje i grinje, također ne može upiti vlagu. Čuvajte to za zimu.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...