Tiho Bujan napušta omladinski pogon i poručuje: “Razočaran sam s komunikacijom uprave KK Zadar prema meni!”

Tihomir Bujan (55), koji je obnašao dužnost voditelja omladinskog pogona KK Zadar, na izlaznim je vratima kluba! Otvoreno nam je kazao zbog čega je najviše razočaran, te dodaje kako gleda i druge opcije u svom trenerskom poslu.

Tiho, kakav je tvoj status s KK Zadar?

Ugovor s klubom mi je istekao 31. svibnja, slobodan sam trener na tržištu, vidjet ćemo ako se otvori nešto. Od nečega treba živjeti, normalno da gledam i druge opcije! Ne smijem se dovesti u situaciju da budem bez posla, e sad, koji će to biti klub, koji grad, koja država, u ovom trenutku neznam.

Jesi li razočaran odnosom KK Zadar prema tebi?

– Razočaran sam s komunikacijom! To nije način kako se stvari rješavaju. Komunikacija ne postoji!

S kim točno?

Sa upravom KK Zadar, sa svima iz kluba!

Što će biti s omladinskim pogonom kluba?

– Stvarno ne znam. Ljudi koji su sad u Nadzornom odboru imaju svoj mandat i odgovaraju za svoje odluke i postupke. NO će neke odluke donijeti, vrijeme će pokazati jesu li dobre ili loše!

U kakvom stanju ostavljaš omladinski pogon?

– Omladinski pogon je jako dobar, KK Zadar je u poziciji da ovog trenutka ima sedam, osam ozbiljnih nadarenih mladih igrača, naravno, neće svi biti odmah u prvom sastavu, ali u dogledno vrijeme će svakako biti prvotimci. Ljudima u klubu sam rekao da već sada postoji interes za nekim našim mladim igračima, i to od klubova koji su većeg ranga nego KK Zadar!  Klub bi se trebao zaštititi kada ti naši mladići dobiju bolju ponudu, da onda i KK Zadar dobije nekakvu odštetu za njih. Otvoreno ću reći ime, prvi je to Ivan Njegovan, koji je sigurno NBA potencijal! To odgovorno tvrdim.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...