Tradicionalna ljetna subota iz policijskog biltena; Četvero kažnjeno zbog glisiranja blizu obali, 4 zbog pijanstva, 2 se i pošaketala…

Glisiranje uz obalu na udaljenosti manjoj od 300 metara, stajala je u subotu na zadarskom području kazne za dvoje hrvatskih i dvoje stranih državljana.

Prekršaji su se dogodili u Malom Ždrelcum u moru kod Povljane na otoku Pagu i na Kolovarama.

Svim prekršiteljima izrečene su prekršajne kazne, informirala je PU zadarka.

Zbog opijanja, pak, u subotu navečer, kod čega je jedno rezultiralo i tjelesnim sukobom, policija je intervenirala na Bulevaru i u Diklu. Naime, oko 21.20 sati na Krešimirovoj obali u Diklu policija je naišla na dvojac koji se opijao ispred trgovine, pa je kod 52-godišnjaka izmjereno 2.07 promila, a kod 40-godišnjaka 1.77 promila alkohola.

Obojici je zbog odavanja pijanstvu redovnim putem uručen prekršajni nalog. Alkohol je rezultirao tučnjavom u bkizini kafića u Varaždinskoj ulici na Bulevaru. Nakon svađe koja je izbila oko 22.30 sati, 49-godišnjak i 62-godišnjak su se i fizički obračunali, kod prvog je izmjereno 1.52, a kod drugog 1.13 promila.

Uz prijavu za narušavanje javnog reda izrečene su im i zaštitne mjere zabrane međusobnog približavanja.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...