U Klubu su znali za pad mladića s bedema puno ranije?: “Muzika se ugasila između 1 i 1.30…”

Danijel Radeta, SDP-ov gradski vijećnik i turistički djelatnik u čijem je hostelu spavao 20-godišnji Irac, za Novu TV kazao je kako ovo nije prvi put da se dogodila strašna nesreća kod Ledane.

“Ovo je od 2014. godine deveti put da se dogodila strašna nesreća. Odgovornost je isključivo na onome tko je dao dozvolu za taj noćni klub. Prije nego se osigurao prostor, taj se klub nikada nije smio niti otvoriti”, poručio je Radeta.

Sve se to dogodilo zbog nemara i neodgovornosti, uvjeren je.

“Svi peru ruke. Krivac mora postojati. Odgovornost postoji, barem politička. Što se tiče samih ljudi koji su se gore zatekli, ne možemo kriviti njih bez obzira na to jesu li pili i zabavljali se. Odgovornost je na vlasnicima samog lokala i politike koja je dala dozvolu za taj noćni klub”.

Radeta je upozorio kako postoje informacije da se strašna tragedija dogodila puno prije nego što je, prema navodima policije, pronađeno tijelo.

“Možda je tijelo pronađeno u 4:45, ali očito su u klubu znali za tu informaciju puno ranije s obzirom na to da u periodu između 1 i 1:30 muzika uopće nije svirala u klubu”, poručio je.

“Nikako i nipošto nijedan pravilnik i ništa nije iznad ljudskog života. Tako je i u ovom slučaju, može ih sram biti”, zaključio je Radeta gostujući u Dnevniku Nove TV.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...