Večeras projekcije “Sundown” i “Tuđa posla” u sklopu Kino Zone

Ovomjesečnu suradnju s FMFS-om nastavljamo u srijedu 20. srpnja kad vam dovodimo senzacionalnu dramu Michela Franca ”Sundown” sa slavnim Tim Rothom u glavnoj ulozi.

Alice i Neil, potomci bogate britanske obitelji Bennett, provode bezbrižno ljetovanje u meksičkom Acapulcu sa djecom Alexom i Colinom. Kada dođe do hitne obiteljske situacije, prisiljeni su prekinuti odmor i vratiti se natrag u Veliku Britaniju. Neilova neočekivana odluka da nastavi ljetovanje sam, kao da se ništa nije dogodilo, počinje stvarati tenzije u obitelji…

U novom filmu poznatog meksičkog redatelja Michela Franca, sporogorećoj i nepredvidivoj triler-drami koja drži pažnju do zadnje minute, glumačku postavu predvodi dobro znani dvojac, Charlotte Gainsbourg i Tim Roth. Od Sundancea i Venecija pa sve do Splita i FMFS-a, ”Sundown” je potaknuo nebrojene rasprave i izazvao polemike, a to će se bez ikakve sumnje dogoditi nakon projekcije u Kino Zoni.

Prije ”Sundowna” zahvaljujući ‘Akademiji Dramske Umjetnosti Zagreb’ prikazat ćemo vam i domaću kratkometražnu dramu talentiranog Andrije Tomića ”Tuđa posla” koja nam pripovijeda jednu pravu malu moralističku priču u kojoj svako gleda svoja posla čak i nakon zastrašujućeg otkrića.

”Sundown” i ”Tuđa posla” su na rasporedu u srijedu 20. srpnja od 21 sat, a ulaznice po cijeni od 25 kn mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja (Poljana Branka Stojakovića – između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) od 20:00 h.

Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: [email protected] te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...