Vidite li dobro ovo čudo? Oglas iz Paga brzo postao viralan: “Arhitekt ju je dizajnirao u Minecraftu”

Na Njuškalu je objavljen oglas za jedan apartman na Pagu koji je vrlo brzo postao viralan. Doduše, razlog bi se teško mogao dopasti prodavatelju. Građevina s fotografije jednostavno je plastičan primjer tužne priče o nakaradnoj devastaciji naše obale, prenosi Telegram.

Apartman se nalazi u nelijepoj, glomaznoj zgradi izgrađenoj u prvom redu do mora, tik do plaže i nekih 2,5 kilometara od centra grada Paga.

“Prvi red do mora, u dvorištu je bazen. Iz dvorišta se spušta direktno na plažu”, stoji u oglasu za apartman od 96 četvornih metara u prizemlju koji se prodaje za 173.000 eura. No ni argumenti iz navedenog opisa nisu ponukali ljude na pozitivne reakcije.

“Arhitekt ju je dizajnirao u Minecraftu”, jedan je stotinjak komentara građana od kojih se mnogi pitaju “kako je ovo dobilo građevinsku dozvolu”.

Facebook komentatori primijetili su i kako otvori za balkone izgledaju kao bizarne sunčane naočale, a instalaciju u lijevom kutu naslovne slike opisuju kao “lavor na dimnjaku”.

Inače, na istoj adresi registriran je i hotel Biser, o kojem se dosta pisalo prije četiri i pol godine kada je vlasnik, Pero Jelinić, nastradao. Kako je izvijestila većina medija, taj hotelijer koji je 70-ih doselio na Pag i izgradio Biser, u siječnju 2018. poginuo je u lovu u Africi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...