Više ništa ne krije; Šime Vrsaljko objavio fotografiju sa sinom i kćerkicom

Apsolutno ništa nije trebao napisati, niti opisati, kada je na svom Instagram Storyju Šime Vrsaljko objavio najnoviju fotografiju. Riječ je o crno-bijeloj fotografiji na kojoj nogometaš sjedi u fotelji i gleda ravno u kameru, no glavne zvijezde iste ipak su njegovi nasljednici.

Kaja Vidmar najnovijom objavom potvrdila vezu sa Šimom Vrsaljkom te uz crtež njega i bebe napisala ‘Moje sve’
Na lijevom koljenu sjedi mu četverogodišnji sin Bruno, kojeg je dobio u braku sa srednjoškolskom ljubavi Mateom, dok mu na desnom ramenu spava tromjesečna kćerkica Viktorija koju je dobio sa slovenskom manekenkom Kajom Vidmar, prenosi Tportal.

Ta fotografija potvrdila je sva višemjesečna nagađanja o tome da Vrsaljko čeka, a potom i da je dobio dijete s lijepom Kajom.

Inače, o vezi Šime Vrsaljka i atraktivne Slovenke počelo se pisati krajem veljače kad je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće. Nagađanja su dodatno potaknuli detalji na fotografijama koje su Šime i Kaja odvojeno objavljivali na društvenim mrežama.

‘On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima – najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu’, rekla je Kaja u jednom intervjuu, no nije otkrila o kome se radi.

Ipak, sve se otkrilo tijekom zadarskog vjenčanja godine, onom Dominika Livakovića i Helene Matić, na kojem je Kaja bila pratnja Vrsaljku, a potom je objavila i fotografije s jahte na kojima je sa djevojkom Vrsaljkovog brata, ali i njegovom mamom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...