Vlaho Arbulić pozirao bez majice, pratiteljice oduševljene: “Izgledaš kao grčki bog!”

Model i glazbenik Vlaho Arbulić na svom je Instagram profilu objavio fotografiju s odmora u Grčkoj gdje trenutno boravi sa svojom partnericom, bivšom manekenkom Tatjanom Dragović.

Vlaho i Tatjana trenutno borave na grčkom otoku Mikonosu, a glazbenik je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira ogrnut ručnikom, a u prvi plan upadaju njegov isklesani torzo i brojne tetovaže. Njegova objava oduševila je pratitelje koji su mu u komentarima pisali brojne komplimente, a fotografija je prikupila gotovo 10 tisuća lajkova.

“Tko je išarao Apolona?”, “Ajme, savršen si”, “Divna fotka”, “Tako su nekad izgledali grčki bogovi, fantastična fotka”, “Kako si zgodan”, “Top”, “Ajme, boli glava”, “Svaka čast”, “Zeus”, “Tatjana ti treba zabraniti slikanje na plaži… čisto onako za dobrobit svih nas”, samo je dio komentara upućenih Vlahi.

Vlaho i Tatjana, koja je od njega starija 12 godina, u vezi su već osam godina, a zajedno imaju i kćer Lucu. Upoznali su se u zagrebačkom Kaptol centru, gdje su išli u istu teretanu, piše Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...