Vučetić: “Državno odvjetništvo sakrilo je dokaze o terorističkom činu koji je Kristijan Kapović napravio na Virskom mostu”

Vir bez podjela danas je ispred zgrade Općinskog suda u Zadru održao novinsku konferenciju na temu “terorističkog čina blokade Virskog mosta 2018. godine i suđenja Kristijanu Kapoviću”.

Tvrde da je Kristijan Kapović pomno pripremao akciju blokade mosta, ugrožavajući živote nevinih ljudi.

DORH i sudstvo su predstavnici institucionalnih kriminalaca, zaštitnici pojedinih zločinačkih skupina pogotovo iz jedinica lokalne samouprave. Sutra se Kapoviću sudi za čin blokade Virskog mosta. Ta farsa napokon se mora obznaniti javnosti. DORH i sud su podigli kaznenu prijavu protiv Kristijana Kapovića zbog ugroze prometa. Mi smo mimo toga podigli kaznenu prijavu za ugrožavanje ljudskih života te protiv vozača Hitne Vladimira Šarca za lažno svjedočenje. One su završile kod Igora Vulića iz Državnog odvjetništva koji ih je arhivirao bez da je ispitao iti jednog svjedoka ili proveo ikakve izvide. Drugim riječima, sudjelovao je u prikrivanju kaznenih djela. Kada je počelo suđenje, shvatili smo da sud uopće nema nikakva saznanja o našim prijavama. Sve se učinilo kako bi se pogodovalo okrivljenicima. Zar je u 21. stoljeću teroristički čin dopušten, u jednoj uređenoj članici EU?, ispričao je Frane Vučetić.

Više na ovu temu, poslušajte u video zapisu:

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...