Za HNK Zadar potpisao Luka Burčul: “Sretan sam što sam se vratio u matični klub”

Novi igrač HNK Zadar je 20-godišnji desni bek Luka Burčul, koji je potpisao ugovor na godinu dana. Luka se s nogometom počeo baviti u niželigašu Galovcu, da bi 2016. godine iz NK Zadar za kojeg je igrao u mlađim uzrastima, prešao u Sesvete.

2019. godine nastupao je za juniore Osijeka, za drugu momčad Osijeka igrao je 2021. godine, prošle sezone nosio je dres trećeligaša Crikvenice.

Inače, klub sa Stanova su već napustili Ante Vukadinović, Richard Djeveljekaj, David Iličić, Ivano Čepo i Gabriel Rokov.

185 centimetara visoki Burčul nada se kako će izboriti mjesto u početnoj postavi momčadi Želimira Terkeša.

Drago mi je da sam se vratio u svoj matični klub Zadar iz kojeg sam otišao još dok sam igrao u pionirima. Pripreme su počele prije dva dana, primjetio sam da imamo dobru momčad, iskreno se nadam da ćemo dobro proći u sljedećoj sezoni. Poznajem većinu suigrača koji su približno moje godište, a i igrao sam s nekolicinom njih u mlađim kategorijama Zadra. Bitno mi je kvalitetno trenirati i raditi, dat ću sve od sebe kako bih izborio mjesto u prvih jedanaest, navijačima poručujem da ćemo dati sve od sebe kako bi nam nova sezona bila uspješnija od prošle.

 

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...