Zadar Cruise Port; Putnički terminal Gaženica u najužem izboru za nagradu Najboljeg europskog terminala za krstarenja!

Zadar Cruise Port – Putnička luka Gaženica ušla je u najuži izbor za World Cruise Award u kategoriji za nagradu Najboljeg europskog terminala za krstarenja.

World Cruise Awards prepoznaje, nagrađuje i slavi izvrsnosti u globalnom sektoru krstarenja kroz godišnji program dodjele nagrada. Dodjeljuju se u 26 kategorija koje obuhvaćaju putničke luke i terminale, destinacije i brodove. Ove godine za nagradu Najbolje europske putničke luke nominirano je svega 12 luka, od kojih je samo jedna iz Hrvatske. Ta posebna čast direktne nominacije pripala je Zadar Cruise Portu – Putničkoj luci Gaženica.

Nagrada se dodjeljuje za izvrsnost, odnosno za kvalitetu i za uslužnost svjetskog nivoa te sveobuhvatnu razinu korisničkog iskustva.
Osim Zadra, nominirane su jos četiri luke iz portfelja Global Ports Holdinga, a to su Lisabon, Barcelona, Malaga i Valletta. U tom užem izboru su također Civitavecchia, Monaco, Amsterdam, Oslo, Limassol, Kiel i Rostock. Povodom ove nominacije, Rebeka V. Pevec, Generalna Direktorica ZIPO-a/ Zadar Cruise Porta:

“Ova direktna nominacija World Cruise Awardsa je iznimna čast i doista smo ponosni da je ovako prestižna organizacija prepoznala naš kontinuirani rad i napore da Zadar etabliramo kao relevantnu putničku luku u industriji krstarenja.  Prije tri godine kada sam preuzela ovu dužnost, velika želja i jedan od ciljeva bili su da luka i putnički terminal budu prepoznati po uslužnosti, profesionalizmu i sigurnosti. Ova nominacija potvrdila je i znači upravo to, da smo dostigli svjetsku razinu za sva tri spomenuta faktora. Sada imamo solidne temelje za daljnji razvitak i polagani oporavak nakon dvije vrlo teške pandemijske godine u turizmu krstarenja. Ovim putem željeli bi pozvati sve da uzmu trenutak svojeg vremena i glasaju na web stranici https://worldcruiseawards.com/award/europe-best-cruise-terminal/2022 kako bi prikupili što više glasova, te zajednički donjeli ovu prestižnu nagradu za Najbolji europski terminal za krstarenja upravo ovdje u naš Zadar.”

Dobitnici nagrada biti će odabrani javnim glasanjem putem službene web stranice a koje počinje danas i traje do 7. kolovoza 2022.g. Rezultati ce biti poznati i objavljeni krajem 2022. Zadar Cruise Port – Putnička luka Gaženica ponovo se dokazala kao najnagrađivanija i najbrže rastuća putnička luka i terminal u RH…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...