Zadar Sunset Festival objavio potpuni popis DJ zvijezda; Stižu mega popularni Dennis Cruz, Archi Hamilton i Paws

Manje od dva tjedna dijeli nas od početka Zadar Sunset Festivala. Vrijeme je da saznamo potpuni te ove godine još ekskluzivniji popis svjetskih DJ imena u čijim ćemo nastupima od 30. srpnja do 3. kolovoza uživati na zadarskom Pozdravu Suncu.

Ovogodišnje, 2. izdanje Festivala, za koje se diljem svijeta već naveliko traži karta više, u Zadar dovodi mega popularne Dennisa Cruza, Archija Hamiltona i Pawsu, atraktivnu Nizozemku Chelinu Manuhutu te Britanca Elija Browna, a ovim se imenima pridružuje i popularni britanski DJ i producent Richy Ahmed. Domaće izvođače predvode Zadranin Aldo Morro, Alvize, Groove Masters, Mony, Pablo Panda i Yakka te Ivan Mastermix i Nick Jelly.

Festivalska groznica započet će u subotu, 30. srpnja nastupom jednog od najpopularnijih izvođača underground i techno glazbe Dennisa Cruza čiji će četverosatni set najpoznatijih svjetskih hitova posjetitelje prikovati za veliki plesni podij. Uz ovog DJ velikana posjetitelje će zabavljati domaće snage Pablo Panda i Allvize.

U nedjelju, 31. srpnja na rasporedu je nastup britanskog DJ-a i producenta Pawse koji će u Zadru bez sumnje opravdati reputaciju jednog od omiljenih izvođača u najpoznatijim klubovima diljem Europe. Od domaćih izvođača, večer će začiniti Ivan Mastermix i Mony.

Ponedjeljak, 1. kolovoza na Zadar Sunset Festivalu donosi nastup atraktivne nizozemke Cheline Manuhutu koja se nakon bavljenja manekenstvom profesionalno okrenula glazbi te postala redovna gošća u klubova kao što su Pacha Ibiza i Blue Marlin na Ibizi. Večer će začiniti i britanski umjetnik Eli Brown koji je u svojoj karijeri poharao Brataport te ga s razlogom nestrpljivo iščekujemo čuti. Uz Eli Browna, nastupit će i Aldo Morro te Yakka.

Posljednja festivalska večer očekuje nas u utorak 2. kolovoza, a svojim nastupima zatvorit će je jedan od najcijenjenijih izvođača underground glazbe, britanski DJ i producent Richy Ahmed. Večer će začiniti i Archie Hamilton te Groove Masters i Nick Jelly.

Uz središnji program na Pozdravu Suncu ove nas godine očekuju dodatni sadržaji kao što su službeni after partiji na više lokacija, beach sessionsi te boat party koji je na rasporedu 2. kolovoza od 14 do 18 sati.

Rastom interesa i samog Festivala ovogodišnje izdanje razveselit će vas i većom pozornicom s još boljom i kvalitetnijom produkcijom, spektaklarnim osvjetljenjem i ozvučenjem za vrhunski glazbeni doživljaj. Tu su i veći backstage, veći i luksuzniji VIP prostori u kojima će se sada moći zabavljati još veći broj gostiju, te food corner za osvježenje uz slasne zalogaje.

Zadar Sunset Festival održava se u organizaciji BSH Events, Selected Croatia iz Zadra, a uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra. Ulaznice po cijenama od 225 kn za četverodnevnu te 375 kn za VIP ulaznicu možete kupiti u sustavu Entrio.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...