Želiš plaću i do 7.500 USD? Tankerska plovodba traži radnike na tankerima i katamaranima

Jedna od većih zadarskih tvrtki, Tankerska plovidba, oglasila je putem portala Morski.hr kako potražuje više radnika za više radnih mjesta.

Tako navode da nude radna mjesta na svim pozicijama na tankerima za prijevoz sirove nafte, kemikalija i naftnih prerađevina, brodovima za prijevoz rasutih tereta i na brzim katamaranima za prijevoz putnika.

Za niže navedena zvanja na tankerima imamo posebnu potražnju, a navodimo i moguća primanja koja ovise o tankerskom iskustvu i stupnju edukacije za časnike palube i stroja, odnosno o izvedbi na brodu za elektročasnike/brodske električare;

  • 3. časnik palube – 5.090 USD,
  • 3. časnik stroja – 6.417 USD,
  • 4. časnik stroja – 5.090 USD,
  • elektročasnik/brodski električar – 7.444 USD.

Uz garantirana primanja Tankerska plovidba svojim pomorcima isplaćuje i posebne bonuse za prolaz rizičnim područjima za svu posadu, bonuse za pripremu brodskih skladišta za posadu koja sudjeluje u radu te bonus za rezultat kompanije za svu posadu na dugoj plovidbi koja odradi više od 18 mjeseci na kompaniji, navode na portalu Morski.hr.

Prijaviti se za posao u Tankerskoj možete na ovoj poveznici.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...