Želite razviti (printati) svoje omiljene fotografije? Od sada u Hrvatskoj dostupan Google Photos Prints

Google je objavio kako je od sada njihova usluga razvijanja i dostave fizičkih fotografija, izravno iz pohrane u oblaku, dostupna u dodatnih 28 europskih tržišta te u Kanadi. Ono što će možda neke korisnike posebno obradovati je činjenica da je na popisu europskih zemalja i – Hrvatska.

Svi korisnici usluge arhiviranja fotografija u oblaku, Google Photos, mogu sada iz aplikacije naručiti izradu fizičkih fotografija ili pak cijelih fotoalbuma, a nakon izrade sve može biti dostavljeno na adresu korisnika. “Budući da Google Photos pomaže održavati kolekciju fotografija organiziranom i pretraživom, lako je pronaći ono što želite ispisati čak i ako je riječ o fotografiji od prije nekoliko godina”, poručuju a prenosi Bug.

Photo Prints

Za izradu fotografija ili albuma potrebno se uputiti na stranicu Photo Prints, odabrati neke od fotografija iz cloud servisa Google Photos (ili pak cijele albume koje će servis automatski prepoznati i organizirati u knjigu). Nakon odabira opcija, obavlja se plaćanje i – razvijene fotografije trebale bi uskoro stići dostavnom službom.

Kad je riječ o formatima, Google nudi više dimenzija za razvijanje slika: 10×10 cm, 10×15 cm, 13×18 cm, 20×20 cm, 20×30 cm, 30×45 cm, 40×60 cm, 50×50 cm, 50×75 cm te 60×90 cm. Cijene za pojedinu fotografiju su već od 0,15 eura (1,19 kuna), plus porez i troškovi dostave. Albumi se mogu naručiti po cijeni od stotinjak kuna naviše.

Uz albume i pojedinačne fotografije, u ponudi je i tisak fotografija na slikarska platna, u nekoliko veličina u rasponu od 20×20 do 75×100 cm, dodaju iz Buga.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...