Ženska osoba došla u kuću 90-godišnjakinje u Petrčanima, ponudila joj uslugu masaže i ukrala novac

Prekjučer prijepodne, 13. srpnja, u Petrčanima je nepoznata ženska osoba došla u kuću kod 90-godišnjakinje te joj ponudila uslugu masaže, da bi nakon njenog odlaska vlasnica zamijetila kako joj iz kuće nedostaje novac.

Materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna, a policijski službenici poduzimaju kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja kaznenog djela teške krađe.

U cilju sprječavanja počinjenja ove vrste kaznenih djela, pozivamo i nadalje sve građane, osobito one starije životne dobi, na maksimalni oprez kao i da nepoznate osobe te osobe čiji identitet nisu provjerile, ne puštaju u svoje domove kako ne bi postale materijalno oštećene ovakvim kaznenim djelima.

Sa srijede na četvrtak, 13./14.srpnja, u Jovićima je nepoznati počinitelj  provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne duhanske i druge artikle.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U četvrtak, 14.srpnja, u Vrsima je nepoznati počinitelj  provalio u ugostiteljski objekt 30-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio razno piće i novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U četvrtak u ranojutarnjim satima, na području Pakoštana je nepoznati počinitelj je iz kamper vozila 31-godišnjeg državljanina Njemačke otuđio torbicu s novcem i dokumentima.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U četvrtak u jutarnjim satima u Zadru, u Pazinskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz parkiranog vozila otuđio ENC uređaj, a iz drugog vozila sunčane naočale i nakit

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe

Jučer prijepodne u Zadru, na Obali kneza Trpimira je nepoznati počinitelj otuđio električni romobil 70-godišnje vlasnice.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer, 14. srpnja u Zadru, na području Poluotoka, nepoznati počinitelj  je otuđio novčanik u vlasništvu 35-godišnje državljanke Njemačke.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja su državnom odvjetništvu podnijete kaznene prijave zbog krađa.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...