Zorica Kondža na Forumu u Zadru (24.7.2022.)

Cijeli Forum sinoć se pretvorio u veliko gledalište pred kojim je nastupila jedna od najvećih hrvatskih pjevačica Zorica Kondža. Dobitnica više festivalskih nagrada, interpretatorica pjesama koje se pjevaju u svim prigodama i članica nekih od najzapaženijih dueta u domaćoj zabavnoj glazbi, prepoznatljiva je ipak prvenstveno po svom nevjerojatno snažnom vokalu, kojeg je demonstrirala već u prvoj izvedenoj pjesmi „Čovjek od soli“.

– Osjećam se u Zadru kao u svom gradu, hvala Bogu ne moramo se dugo voziti, a uvijek se radujem ponovnom dolasku, rekla je Konžda u pozdravu publici.

Uz prateći bend u kojem su bili njezin suprug i autor većine pjesama Joško Banov, ali i sin Toni na bubnjevima, Konžda je nizala hitove iz bogate karijere, Vrijeme ljubavi, Pokora, Zauvijek, Zar je voljeti grijeh, Luda đelozija, Molitva za tebe, Singing that rock’n’roll… Kao prateći vokal Teo Brajčić imao je nezahvalnu ulogu „glumiti“ Olivera (Ti si moj san), Vinka Cocu (Najdraže moje) i Nenu Belana (Do posljednjeg daha), a sve je prošlo više nego uspješno. Čak i muški dio publike s Kondžom je pjevao „s tobom postala sam žena“.

Za okupljene turiste, koji su plesali i pjevali zajedno sa svojim domaćinima, napravljen je neočekivani rokerski izlet s pjesama Pink Floyda, Creedence Clearwater Revival i Tine Turner, čija „Simply the best“ najbolje opisuje jedinu i neponovljivu Zoricu Kondžu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...