Arijan Lakić: “Treninzi su jaki, u svaku utakmicu ulazim sa željom da pobijedim!“

Novo pojačanje KK Zadar je Arijan Lakić, bek šuter (22 god., 199 cm) tek je desetak dana na pripremama pod komandom trenera Danijela Jusupa.

Trenutno je Arijan s roditeljima u Benkovcu, pun je volje i energije i jedva čeka početak nove sezone.

Lakić je u prošloj sezoni nosio dres sarajevskog Sparsa, ima i hrvatsko državljanstvo tako da neće biti stranac na parketu.

Kako si se snašao u ovim prvim danima priprema?

 

– Evo ovih prvih tjedan i pol koliko sam ovdje ide dobro, nova smo momčad, ali dobri su treninzi i stvarno kvalitetno radimo. Suigrači su odlični, ali još se uigravamo, imamo i dobrog trenera, tako da je zasad sve u redu. Još od ranije poznajem Jordana, jer smo igrali zajedno u Vrijednosnicama Osijek. Kao što sam već rekao, još se uigravamo, ali ima još dovoljno vremena do početka prvenstva.

Jesu li naporni treninzi?

– Mogu reći da dobro trčimo, tako da je to dobar napor. Treniramo u dvorani i teretani, dosta su jaki treninzi, ali takvi treninzi su korisni i jako kvalitetni, oni takvi i trebaju biti. Svi smo na okupu osim Čampare koji je s reprezentacijom BiH.

Inače živiš u Benkovcu pa putuješ u Zadar ili kako?

– Još nekoliko dana ću biti u Benkovcu gdje mi žive roditelji, onda uskoro dolazim u Zadar, inače otac mi je iz Kašića, a majka iz Benkovca. Za koji dan majka mi se vraća u Beograd zbog posla, dok će mi otac ostati još nekoliko dana.

Jesi li uspio malo razgledati Zadar?

– Jesam, ali i prije sam bio puno puta u Zadru, ali polako se privikavam. Često sam prije znao dolaziti na more, super mi je i uživam u Zadru, uspio sam se čak i kupati na plažama u Zadru, Biogradu, Ninu, Viru, ne znam ni sam gdje sve nisam bio…

Poznato ti je da su zadarski navijači vatreni?

– Naravno da znam, meni je želja igrati pred takvim navijačima, te da imam njihovu podršku. Znam da navijači imaju očekivanja, ali mogu ima poručiti da ja u svaku utakmicu ulazim sa željom da pobijedimo, jer svaka utakmica je bitna! Istaknuo bih, kako mi je želja da se cijela momčad pripremi što bolje i da u novoj sezoni bude dobrih rezultata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...