Bernarda Pera poražena u polufinalu turnira u Clevelandu: “Odigrala sam loše, okrećem se US Openu!”

Zadarska tenisačica Bernarda Pera (27) koja nastupa pod američkom zastavom, poražena je u polufinalu WTA turnira u američkom Clevelandu od Ruskinje Ljudmile Samsonove sa 6-1 i 6-2 u setovima, za samo 53 minute igre.

23- godišnja Samsonova, inače 45. igračica svijeta, dominirala je čitavim tijekom meča, te je bez većih poteškoća izašla na kraj s Perom, koja trenutno zauzima 51. mjesto na svjetskoj rang ljestvici.

Samsonova će u finalu  za protivnicu imati Bjeloruskinju Aliaksandru Sasnovich, koja je u drugom polufinalu svladala Alize Cornet iz Francuske sa 6-7, 7-5 i 6-3.

Bernarda nema puno vremena za odmor. Naime, već sljedećeg ponedjeljka u 1.kolu posljednjeg Grand Slam turnira sezone, US Opena u New Yorku, očekuje je dvoboj protiv 49. igračice svijeta Anheline Kalinine iz Ukrajine.

Odmah po završetku meča Bernarda je za Antenu Zadar kratko prokomentirala polufinalni susret s Samsonovom.

Nema se što tu puno pametnog za reći, odigrala sam jako loš meč i to je to, baš u svim segmentima igre sam griješila, trebam ovo što prije zaboraviti i krenuti dalje. Očekuje me već u ponedjeljak 1.kolo US Opena, gdje za protivnicu imam neugodnu Kalininu, nastojat ću se što bolje pripremiti za nju, kazala je Pera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...